Dyche: – Litt frustrerende

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var noe frustrert etter gårdagens poengdeling, men tok samtidig til seg komplementet der et offensivt Brighton kom til Turf Moor med formål å ikke tape.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Gjestene hadde sine øyeblikk med godt offensivt spill, men det var det defensive the Seagulls vil bli husket for etter kampen. Sjefen innrømmer at det var litt frustrerende at Burnley ikke klarte å bryte ned et motstandsdyktig Albion-lag som i skrivende stund er det beste laget på bortebane.

Det var en tøff en fordi Brighton kom hit og de parkerte virkelig bussen, noe som overrasket meg, sa Dyche. Vi hadde masse ammunisjon i boksen, men jeg ble litt frustrert i annen omgang fordi vi brukte enten litt for lite eller for mye tid – som skjer noen ganger når man prøver å brøyte seg gjennom.

– Det var igjen mange bra ting ved kampen og igjen var det den avgjørende faktoren å score først – får man til det, får man motstanderen oppover på banen og hele kampbildet endres. I store deler av annen omgang var det angrep mot forsvar som på treningene, noe som kan skje – men vi ble litt frustrerte fordi vi ikke klarte å bryte deres 4-5-1, noe vi må for å vinne kampen.

Når en dominerer slik vi gjorde er det ikke uvant at motstanderen ikke får minst en eller to sjanser, men jeg er glad for at Tom (Heaton) gjorde det bra. Til syvende og sist måtte han prestere to store sjanser og det ville vært en tragedis – for å si det mildt – dersom han hadde tapt, men vi har alle innsett hvor dyktig keeper han egentlig er, avsluttet sjefen.