Sjette styremedlem om bord

Burnley FC melder på sine hjemmesider idag at Terry Crabb er nyeste styremedlem i klubben. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lokale Terry er født i Burnley har som resten av styret et nært forhold til klubben og så fin første kamp på Turf Moor på 50-tallet. Forretningsmannen bygget opp Dorset Cereals (frokostblanding) til et verdensomspennende konsert og solgte det et par år siden, uttalte;

Man tenker aldri over at disse ting kan skje, men hvordan man man avslå? Når muligheten bød seg, følte jeg måtte involvere meg i en av de viktigste tingene for meg ved å bli et styremedlem og det at dette er en skikkelig klubb. Alle styremedlemmene er lokale og årelange supportere, som jeg mener er fantasisk. Det er måten klubben er drevet på er fornuftig og det betyr mye for meg og noe jeg ønsker å være en del av og bidra til.

65-åringen for skryt av John B som la til følgende;

Vi er henrykt over å ha Terry ombord. Han er en ideell kombinasjon for klubben; årelang supporter og en forretningsmann som kan bringe krative ideer til jobben vi gjør. Formen vår på banen har vært fantastisk denne sesongen, men vi har jobbet like hardt utenfor banen ved å styrke styret og starte en rådgivergruppe til å samle inn nye ideer og forslag som kan bringe klubben fremover. Burnley er idag styrt av ekte fans, vi er ambsiøse, fremover-tenkte og tilskuddet av Terry vil hjelpe oss å utvide klubben og merket.