Rykter og overganger vinteren 2014

Vinterens rykter og bekreftelser fra Turf Moor.

INN

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Michael Kightly (Ving på lån fra Stoke)
Vingen
er i disse dager på et sesonglangt låneopphold med the Clarets og har allerede blitt populær på Turf Moor med sine gode løp og innlegg fra kanten. 27-åringen har funnet nettmaskene en gang for de lilla- og lyseblå, men det er arbeidet i forkant av målene som er Kightly’s styrke noe manageren anerkjente fra tiden i Watford og ble gjenforent i Lancashire. Transfermarkt.co.uk-verdi; £2,6m (06.01.14)

Nakhi Wells (Spiss, Bradford City)
Selv om det meste ligger til rette for en Barnes-overgang, er lokale medier fortsatt ute og spekulerer i andre potensielle overganger. Nakhi Wells fra Bradford City er en het kandidat og det opereres med priser rundt £1,25m for spissen fra Bermunda. Ryktene skal ha det til at Wolverhampton også er med i jakten og har fått et bud på £750.000 avslått, mens Huddersfield angivelig har lagt inn £1,25 uten hell nylig og Peterborough fikk også rødt lys i sommer. 23-åringen har anettet 14 mål for League One-klubben denne sesongen.

James Tarkowski (Forsvarer, Oldham Athletic)
Flere nettsteder melder at Burnley og Brentford er interesserte i 21-åringens tjenester der the Clarets angivelig har lagt inn et bud på £300.000 – som er til vurdering. Sean Dyche ønsker å forsterke forsvaret og anser unggutten som en god kandidat til å hjelpe de lilla- og lyseblå i opprykkskampen selv om de samme ryktene skal ha det til at forsvareren er i kontraktsforhandlinger med Oldham. (26.01.14)

Ed Upson (Midtbane, Yeovil Town)
The Clarets blir koblet til Yeovils 24-åring, men ligger an til å få konkurranse av Ian Holloway og Millwall. Midtbanespilleren stammer fra Ipswich Town, men kan vise til låneopphold hos Stevenage Borough og Barnet, prisen anslås i ligge i £100.000-sjiktet og Yeovil-sjef Gary Johnson er ikke overraskende avvisende til et salg. (30.1.14)

Matty Fryatt (Spiss, Hull City)
I følge pålitelige Daily Mail skal Burnley være i sluttfasen av å signere Hull City-spissen Matty Fryatt. Ingen overgangssum er nevnt. (31.1.14)

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

UT

Danny Ings
Ikke overraskende følges Burnleys toppscorer av flere klubber, blant dem ryktebørsen anser som mest aktuelle er; Southampton, Celtic, Liverpool, Leeds, Newcastle og Cardiff. Karrieren i Lancashire startet tregt med to langvarige skadeopphold, men under manager Dyche har spissen virkelig funnet formen og kan vise til 20 mål på 28 kamper. Slikt blir det oppmerksomhet av.

Spiss-kollega Sam Vokes skrev under en ny- og forbedret kontrakt nylig og det spekuleres i om ikke Ings vil følge etter og rykke opp med the Clarets fremfor å bytte beite, styret antydet også til at det jobbes med en ny kontrakt for Ings også. Transfermarkt.co.uk-verdi; £45o.ooo (07.01.14)

At Liverpool har vært interesserte i spilleren er ikke noe nytt på ryktebørsen, men flere medier opererer med en ganske høy overgangssum; £8m. Hvorvidt klubben vil ta imot et slikt bud gjenstår å se, men har blitt poengtert fra styrets hold at ingen spillere skal selges i januar. (10.01.14)

Siste knask er at West Bromwich er interesserte i spissen og er etter sigende villige til å betale £7m for Ings’ tjenester. (26.01.14)

Luke O’Neill
Forsvareren er for tiden på lån hos Southend Untied, men det hindret visstnok ikke Bury i å prøve å hente den tidligere Mansfield-spilleren. Budet ble avslått da forsvareren fortsatt er en del av Sean Dyches planer. (31.01.14)

BEKREFTET:

Ashley Barnes (overgang fra Bradford City)

Marvin Bartley (fristilt fra kontrakt, Leyton Orient)
Ryan Noble (fristilt fra kontrakt, Gateshead)
George Porter (fristilt fra kontrakt, Rochdale)
Joseph Mills (lånt til Shrewsbury Town)