Dyche: – Mee ute til etter sesongstart

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche røper at forsvarer Ben Mee er tvilsom til sesongstarten som sparker i gang om elleve dager. Ulykkesfuglen pådro seg en smell i kneet i Cork og kan være et par uker unna friskmelding og spill for de lilla- og lyseblå.

Dyche er derimot mer håpefull rundt medforsvarer Michael Duff og Marvin Bartley som sliter noe med hamstringen og som burde være klar til kamp i løpet av den kommende uken.

– Ben hadde en klossete en i Cork og selv om vi ikke mener at det er alvorlig, så er det kanskje snakk om et par uker før det er bra igjen, sa sjefen etter 2-1-seieren over Tranmere igår og la til; Han er antageligvis den eneste for øyeblikket som har en skade som burde komme seg raskt, men vi trodde heller ikke at Marvins (Bartley) hamstring-skade skulle vare så lenge som den gjorde, men han har hatt tid til å pleie den og forsikre seg at alt er bra. Michael (Duff) fikk en smell på lørdag (mot Carlisle) som vi tok raskt av banen og jeg tror ikke det er noe mer enn dem akkurat nå, avsluttet sjefen.