Dyche: – Nok en sterk prestasjon

The Clarets dro i land deres sjette strake seier og troner fortsatt på toppen av the Championship etter at de feide Fulham til side takket være nok en sterk prestasjon der alle målene kom i første omgang. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Stephen Ward, Sam Vokes og Ben Mee kom alle på scoringslisten for the Clarets i første omgang og bidro sterk til at Lancashire-laget holder seg i toppen av tabellen.

– Det var en veldig sterk prestajon, spesielt i første omgang. Jeg følte begge lagene prøvde å spille på en tøff bane, men vi kontrollerte kampen for forskjellig vis, sa sjefen. Vi kontrollerte første omgang med vår energi, vårt spill og godt oppsett, mens i annen omgang dro vi et i land. Alle disse tingene har gruppen lært for å sikre resultater.

– Vi blir ikke for skuffet når noe treffer oss og vårt svar på målet deres var veldig gledelig, men dette er tøffe karakterer som spiller lidenskapelig og på den rette måten: kontrollerende og det var synlig nok en gang. Man forventer en reaksjon fra Fulham fordi de ikke hadde noe å tape og de kom hardere tilbake i annen omgang, men jeg mener vi håndterte det bra. 

– Det har vært nok en utmerket uke. Mentaliteten og fysikken vår er sterk og vi føler at vi kjenner laget taktisk og føler vi kan levere. Men nå er det tilbake til tegnebrettet igjen, guttene skal få litt ro og vi kommer til å jobbe hardt neste uke og gjøre oss klare til neste kamp, avsluttet Dyche.