Vi vil vinne alle kampene

Manageren understreker at the Clarets’ amobsjon er å vinne alle kamper for å sikre opprykket til Premier League.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Med ni kamper igjen troner Burnley på toppen av tabellen og sjefen vil ikke at hans burgunder- og lyseblå mannskap skal gi fra seg unødvendige poeng i deres ambisjon å rykke opp til de gjeveste.

– Det er en ganske enkel realitet hvis man passer sine egne saker og presterer, det gir det det du vil ha, kort og godt, sa Dyche. Jeg ser ikke på programmer og tenker over hvor vi kan hente poeng, alle vet at jeg vil at vi skal vinne alle kamper – hjemme som borte. Det er vårt mål og det har jeg gjort klart for spillere: vi kommer til å vinne kampen.

– Det eneste som er gitt er at alle har den samme mentaliteten, det er noe alle et og det har vi høstet frukter av med tiden. Vi må gjøre vårt hver eneste uke og da blir man som en magnet der alt trekkes til oss.

– Vi liker stemplet vi har og begynner å bli vant med det som lag og klubb, fordi det betyr at vi gjør det bra. Vårt fokus forblir det samme til neste kamp, jeg snakker bare ikke om det med media. Jeg har nevnt det for spillerne at klarhetne holder deg gående og klar for neste utfordring – det er så enkelt. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi må være sikre på at vi holder oss fokusert på den retningen som ligger foran oss og ikke tenke på støyen fra utsiden. Wolves har hatt det litt opp og ned, men Kenny (Jackett) har gjort en god jobb over årene og fått dem opp på en stabil posisjon. Jeg tror alle kan være enige at de er en stor nok klubb til å være i the Championship, om ikke Premier League.

– De gjør så godt de kan som alle andre og jeg vet at Kenny ikke kommer til å la sesongen gå forbi så enkelt, han vil at de skal spille bra og derfor blir dette nok en spennende kamp på Turf Moor. Vi hadde tre av de siste fire borte og nå har vi tre av de neste hjemme, så det ser vi fram til og fansen kan spille en viktig rolle med deres tålmodighet. Det er ikke lett å dominere i alle kamper og prestere godt, så tålmodighet er viktig fra fansen og det er vitig at de fortsetter å tro på guttene, sa Dyche.