Dyche og Arfield om Fulham-oppgjøret

Sean Dyche understreker at laget form de siste kampen legges til side når de tar imot Fulham på Turf Moor i kveld.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley står med sterke 8-2-1 på de siste elleve kampene og tar imot Fulham som er ubeseiret på de fem siste. The Cottages har også scoret fire mål i de to siste kampene siden; Reading (h) og Bristol City (b).

Lancashire-laget kan på sin side gå opp til toppen av tabellen skulle de vinne oppgjøret og dermed sikre seg sin sjette hjemmeseier på åtte forsøk og sjefen forventer en god prestasjon dersom de skal dra hjem viktige poeng.

– Jeg tenker ikke så mye på det som har skjedd, man kan sette sammen alle mulige statistikker, men det garanterer ikke den kommende kampen, forklarte Dyche. Vi er klar over Fulhams trussel og vi har helt klart videreformidlet informasjon om dem til laget, men når alt kommer til alt er det spillernes individuelle fokus som vil være viktig. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det blir riktig å si at Fulham er et godt lag, de har noen gode spillere på papiret og de har prestert bra på banen de siste kampene, men det stilles krav til alle Championship-lagi topp, midten og bunn. Vi kan ikke tenke så mye på dem, vi må fokusere på vårt eget lag og det er det vi skal gjøre. 

– Vi er ydmyke med det vi gjør og respekterer motstanderen, men gode prestasjoner over en periode sir seire og det er noe vi ønsker. Det går ikke an å lure systemet hver uke, så vi håper på en prestasjon som vi holder for oss selv og når den treffer så er vi produktive. 

 

– Ligaen er hensynsløs og det har det vært snakket høyt om. Jeg nevnte etter Blackburn-lampen at vi må finne forskjellige måter å vinne kamper på, noe vi gjør. Det er god mental styrke i laget og det har vært synlig i det siste, noe som er uvurderlig for gruppen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi er fullt klare over de fysiske kravene og er i god form med resultater og prestasjoner, det er fortsatt detaljer som mangler, men vi viser fortsatt tegn til å være veldig produktive. Når det kommer til de fire store; taktisk, teknisk, fysisk og mentalt, så er alle delene jeg er ute etter til stede.

– Det er takket være forsterkningene med gode vaner og støtten fra systemet som bidrar dem til å fortsette å prestere og spille bra, sa Dyche.

Scott Arfield hadde også noen ord å komme med. Burnley kom seg gjennom hele forrige måned uten å tape (4-1-0), men vingen forteller at det er en kamp av gangen-innstillingen som er grunnlaget til lagets tilnærming.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– En kamp av gangen-mentaliteten står fremdeles sterkt og vi tar ingen ting for gitt fordi vi vet hvor vanskelig ligaen er å komme seg ut av. Det fungerte to sesonger siden og det fungerer hver kamp, jeg vet ikke om noen gjør det lenger, men når Blackburn-kampen var unnagjort var tankene på Huddersfield den samme kvelden. 

– Fulham har vært på TV et par ganger og de beveger ballen veldig bra og med deres to karer på topp så bor det målteft i laget, men det avhenger alltid av oss og hva vi har i garderoben. Vi føler vi kan spille mot hvem som heldt og hente hjem tre poeng, la vingen til.