Neste: Fulham

Burnley logo storfulhamBurnley tar imot Fulham til dans på Turf Moor og forbereder seg på tøff motstand fra London-laget som har opprykks-ambisjoner. The Clarets er i god form om dagen, men bør ikke hvile på laubærene når en av tungvekterne ankommer Lancashire.

Burnley har ingen nye skader å bekymre seg over og med Dean Marney og Kevin Long på bedringens vei er ting snart fryd og gammen for Sean Dyche. Angriperne Lukas Jutkiewicz og Ashley Barnes er fortsatt ut. Fulham må klare seg uten Jazz Richards, mens Scott Parker kan bli tatt inn i varmen igjen etter å ha slitt emd en ankelskade. Ellers må gjestene klare seg uten Marcus Bettinelli og Jack grimmer.

The Clarets har en god hjemmeform mot Fulham og kan vise til sterke 20-5-0, altså ubeseiret på de siste 25 kampene. Statistisk sett er det garantert mål ettersom Fulham har funnet målet i 11 av de siste 12 kampene og Burnley koser seg foran mål om dagen. Ross McCormack er deres Burnley-dödar med fem mål på fem kamper, men kun ett av disse har kommet på Turf Moor.

Kampen spilles på Turf Moor, tirsdag 3.november kl 20:45