Gray om spissmakker Vokes

Andre Gray pressekonferanseAndre Gray forteller at hans samarbeid med Sam Vokes blir bedre og bedre for hver kamp som går etter at sommerens forsterkning nettet to ganger mot Huddersfield Town denne helgen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Gray satte inn begge målene på lørdag, ene på en straffe 12 minutter etter start og sitt andre minutter før pause.

– Heldigvis ballene inn for meg, jeg pleier ikke å ta straffer selv, men Vokesy og har en liten avtale og jeg var førstemann, forteller Gray. Jeg scoret ett mot Luton og er ingen straffetaker, men jeg blir det nå – vi vil begge se hverandre score, så vi har kommet til en avtale som vi holder for oss selv, men det er fint å ha keeperne usikre. 

– Det andre målet var et herlig oppspill av Vokesy og jeg klarte å treffe mål, noe jeg alltid blir fortalt å gjøre og den gikk inn. Vi har et herlig samarbeid nå som virker å bli sterkere og sterkere for hver kamp, vi skaper noen tidlige muligheter også, men det begynner å falle på plass. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var tre viktige poeng og jeg vil ikke si at vi spilte alt for bra i annen omgang, vi bød opp til mye press på oss selv, men til syvende og sist var det en herlig seier. Fansen er herlig og de ønsket meg velkommen siden dag en og det båndet blir stadig sterkere. 

– Jeg kan ikke takke dem nok, de gir meg selvtilliten til å gå ut der og prestere. Jeg håper jeg gir dem noe tilbake, avsluttet Gray.