Hyller fryktløse Gray

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche feiret sitt tre-års jubileum som Burnley-sjef med en fin seier over Huddersfield etter to mål av Andre Gray. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen mener hans burgunder- og lyseblå mannskap var verdige vinnere som dro i land deres åttende seier på elleve kamper. Dyche tok seg tid til å hylle tomålsscoreren som har scoret fem mål på fem kamper.

– All ære til Huddersfield fordi de kom hit for å spille, men jeg mener vi håndterte dem greit – foruten de fem siste minuttene som også ga dem reduseringen. Før dette hadde vi nok sjanser og scoret to mål.

– Den første, en straffe startet med et smart oppspill av Tom Heaton og de fikk ikke rørt ballen en gang. Det andre var noe lignende, men det var godt samspill mellom våre to spisser og en herlig avslutning.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Andre har det lille ekstra ved seg og det er ikke noe frykt. Bommer han så ber jeg han om ikke å bry seg, så lenge han er her for å score og det gjør han helt klart. The Championship pleier å ha fem interessante avslutnings-minutter og når de fikk kula i boksen, føler jeg vi taklet det godt og avsluttet kampen som verdige vinnere. 

– Jeg forventet en Rolex, men i disse deler av landet finner man ikke slikt, spøkte Dyche etter å ha mottatt en kake fra styret på sin tre-års dag. Jeg fikk en kake og var glad for det, og ønsker å takke for det. Jeg trodde ikke det var en Rolex, men når jeg skulle skjære kaken så var det rosiner. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det har helt klart gått rast, men lenge i en managers verden. Jeg vil si jeg flørter med topp 12 managerne i ligaen nå, noe som er en oppnåelse tatt i betraktning de kravene som stilles, men hovedarbeidet har blitt gjort av staben og spillerne, alle de forskjellige spillerne i løpet av mine tre år her, styret og også fansen. 

– Etter mine første seks måneder så tok de seg til meg og hva si er som et lag. Koblingen er sterk og måtte det fortsette lenge, avsluttet manageren.