Dyche om overgangsvinduet

Sean Dyche pressekonferanseSommerens ryktebørs har startet for lengs og ikke overraskende kobles mange spillere til Turf Moor, mens toppspillerne kobles vekk. Sjefen tar bladet fra munnen og utdyper slagplanen for deres første PL-sesong på fire år. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi har umiddelbart blitt koblet til alle, men jeg kan forsikre dere at med 99% navnene har det ikke vært kontakt. Agenter spiller sin rolle og det eneste som stemmer – og det er ikke rakettforskning – at vi kommer til å forsterke laget så vi blir koblet til alle de navene fordi vi har så liten stall.

– Hadde vi rykket opp med 30 profesjonelle spillere så hadde det kanskje vært noe annet og vi kunne ha sett på det vi har tilgjengelig og brukt det, men vi er ikke i en slik posisjon. Vi kommer helt klart til å se på markedet, men vi legger fortsatt kabalen og jeg tror ikke vi kommer til å være i en posisjon der alt går hett for seg. 

– Vi er definitivt i en bedre posisjon fordi vi er i Premier League og har ressurser å bruke, selv om det ikke er en bunnløs lommebok, jeg ser ikke for meg at vi kommer til å være de som bruker mest i form av lønn og oppkjøp, sa sjefen.