Dyche: – Positiv følelse

Sean Dyche pressekonferanseManageren var litt skuffet over at hans burgunder- og lyseblå mannskap ikke klarte å dra i land en tre-poenger på eget gress, men er fornøyd med ett poeng mot en tøff motstander. Prestasjonen var det lite å si på.

Foto. BurnleyFC.com
Foto. BurnleyFC.com

Gjestene fikk en tidlig ledelse etter at Bobby Zamora sendte the Seagulls i føringen etter ett minutt, men Andre Gray utlignet kun to minutter senere på straffe. Begge lag føler nok de skapte tilstrekkelig til å vinne kampen og en poengdeling vil være et rettferdig resultat.

– Basert på sjansene vil jeg si at vi kunne ha dratt det i land, men jeg mener det var en god kamp mellom to gode lag, poengterte Dyche. Kampfølelsen var at det var nære og de fikk en heldig start der ballen straff rundt i boksen og havnet i en av deres føtter, som de scoret på. 

– Svaret vårt var herlig med en soleklar straffe og jeg glad for det fordi vi har ikke hatt mange av dem denne sesongen. Jeg mener det er umulig at midtstopperne deres ikke havnet i trøbbel tidligere for å ha dratt trøya til Andre, men vil ikke tenke for mye på det og mener det var en utmerket avgjørelse med straffen. 

Foto. BurnleyFC.com
Foto. BurnleyFC.com

– Vi skapte nok sjanser til å vinne kampen, men vi må også være realistiske med utfordringen. Brighton er et godt lag og det er vi og vi gjorde nok til å dra kampen i land, det er det vi gjør, men drar hjem med en positiv følelse og gir et nytt forsøk neste uke. 

– Vi har et sterkt samhold og en mental styrke. Vi fikk et tilbakeslag når vi mistet Sam før kampen og han har vært en stor del av det vi er denne sesongen, allikevel spilte laget med klarhet og god organisering. Jeg liker respekten i gruppen også, man kan se at de er villige til å jobbe for hverandre og de skuffer ikke. Vi svarer godt med et klart sinn, avsluttet manageren.