Neste: Cardiff

Cardiff CityCardiff City stadiumThe Clarets reiser til Wales og møter et Cardiff-lag som er sterke på hjemmebane, men Burnley er i en god form om dagen og har en tendens til å være seige. 

Cardiff har en god stall og en stadig kortere skadeliste, Frederico Macheda og Bruno Ecule Manga kan bli spilleklare, mens Sam Vokes fortsatt er usikker for de burgunder- og lyseblå. Ashley Barnes og Lukas Jutkiewicz er fortsatt på skadelisten.

Historien viser at Cardiff er en tøff utfordrer mot Burnley og er ubeseiret på de ti siste kampene, syv av dem har endt med poengdeling. Sist gang Burnley vant på Ninian Park var i 2000 etter mål av Steve Davis og Andy Payton. The Clarets toppscorer Andy Gray kan vise til ni mål og to målgivende, samt åtte mål på åtte kamper – noe som får enhver motstander til å være bekymret.

The Bluebirds på sin side har ikke funnet nettmaskene i fire av fem kamper, men har derimot holdt buret rent i fem av de siste syv kampene. The Clarets på sin side har funnet fem og tre uavgjort på deres åtte siste kamper.

Kampen spilles lørdag 28.november på Ninian Park kl 16:00.