Dyche; – QPR krydrer det hele

Sean Dyche ber the Clarets om å skrive historie i det de forbereder seg til sesongens første toppkamp med opprykkfavorittene QPR med tidligere Burnley-spiss Charlie Austin. Tre poeng på lørdag vil gi de lilla- og lyseblå et lite forsprang i tabelltoppen, samtidig som det vil sette ekstra krydder på deres allerede imponerende start. 

Storkampens viktighet synliggjøres ved at den direktesendes siden vinneren her overtar tronen – eller øker ledelsen til fem poeng.

– Å få enda en seier ville oppnå et virkelig spor i historien, sa Dyche. Det har blitt så mange kamper, men det er en grei prestasjon av meg, staben og spillerne. Selvsagt vil vi ta det enda lenger, men vi må ta en kamp av gangen og neste er QPR.

The Clarets vil løpe ut på gressmatten proppfulle av selvtillit og i en utrolig form etter seks strake seire i ligaen, men de møter deres tøffeste utfordrer hittil; Rangers er fortsatt ubeseiret og ansett som en favoritt til direkte opprykk tilbake til Premier League. Harry Redknapps mannskap er et erfarent og talentfullt lag med ikke bare landslagsspillere, men en tropp som har over 800 PL-kamper bak seg.

– Det krydrer det hele litt siden det er QPR. De har en stor stall og store navn som alle kjenner til, i tillegg til manageren deres, men når alt kommer til alt så er det nok en gang elleve som spiller mot elleve og det er slik vi kommer til å se på det. Vi har en god, sunn gruppe som er motivert til å vinne og oppnå, men vet at vi må jobbe hardt for å levere en prestasjon – spesielt mot et lag som QPR.

– Det blir en annen utfordring mot såkalte markedslederne som også er her oppe, men en som vi definitivt er klare for! Gnisten er tilbake på Turf Moor og i byen som er herlig for meg og spillerne å være en del av. Det er viktig at de støtter oss nå, jeg vet at det er elleve der ute som må levere og det hjelper å ha fansen bak seg – og vi trenger den fansen, selv om vi ikke oppnår resultatene, avsluttet sjefen.