Dyche: – Rette holdningene

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var en meget fornøyd mann etter 2-0 seieren over Yeovil Town i helgen og rettet en hyllest til spillerne, og da innbytterne.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Keith Treacy og Scott Arfield kom begge inn i annen omgang i det som var en jevn omgang på Turf Moor, men innbytterne var det som måtte til for å snu resultatet mot the Glovers. Vingen Treacy sendte the Clarets i føringen og ikke lenge etterpå var Scott Artfield nære 2-0, men Sam Vokes satte inn kula på returen og dermed sto Burnley fortsatt ubeseiret på de fire neste kampene og sjefen var full av lovord etter en kamp der hans menn måtte være tålmodige mot en sta utfordrer.

– Det var en veldig god seier over et lag som har enhver rett til å være i denne divisjonen og som ikke gir bort mye, sa Dyche. Vi måtte forbli tålmodige for å vinne og gjorde det, vi var ikke så gode som vi skulle ønske i første omgang – det var en nesten prestasjon, men ikke tilstrekkelig. I annen omgang kom vi sakte, men sikkert tilbake i kampen og avsluttet godt, jeg er ikke interessert i om Keith planla å score det målet eller ikke, fordi innbytterne var veldig gode!

– Det er ikke alltid byttene virker, men vi gjorde det klart at de er viktige og hva slags forskjell de kan utgjøre. Vi tror på hele gruppen og når byttene kom utpå, påvirket de kampen og vi avsluttet som verdige vinnere etter de siste 20 minuttene. Det er en god start og all ære til spillerne her.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er mye støy i bakgrunnen om spillersalg og om det ene og det andre, men jeg har stått ved at det er gode ting som skjer i denne klubben. Det betyr ikke at vi kommer til å vinne hver uke, men styret prøver å kjøre klubben fornuftig samtidig som vi konkurrerer på banen. 

– Spillerne har de rette holdningene, men jeg mener fortsatt at vi trenger flere spillere slik at det er konkurranse og dekning over hele laget. Det er en pågående prosess, men for øyeblikket får de alt de fortjener, så vi må planlegge deretter – så enkelt er det.

– Vi er i en klubb med en rik historie og jeg har sagt det flere ganger; jeg lærer fortsatt om historien og det er en fantastisk ting, men vi kan ikke leve i fortiden hele tiden heller, vi må bevege oss fremover og en del av det er det finansielle. Vi vil fortsatt være produktive og det å hente inn spillere er en pågående prosess, men vi er på jakt og er aktive, avsluttet sjefen.