Dyche: – Rettferdig poeng

Etter en tøff kamp på King Power Stadium som endte med poengdeling, insisterte manageren på at laget fortjente poenget. Begge lag hadde hver sin omgang og hvert sitt mål der David Nugent satte inn en tidlig straffe i første og Danny Ings utlignet for the Clarets i annen omgang.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg mener spillerne var litt naive for å være ærlig, ved å komme hit og ikke forvente at Leicester vil være på hugget, sa sjefen. Pasningspillet vårt var litt tregt og vi brukte ikke ballen klokt nok, vi spilte for mye en-touch på topp og måtte bygge opp (angrepene) bedre.

– Vi startet annen omgang bra, holdt på ballen og fikk målet. Vi snakket mye om å få flere fremover og ved utligningsmålet var vi tre eller fire i boksen. Jeg mener vi avsluttet kampen med en god prestasjon.

Leicester er et bra lag med en erfaren gruppe som vær nære forrige sesong, men jeg mener guttene mine var utmerkede. Båndet vi har, lagånden, energien og basisen, samt friheten til å spille er der og i annen omgang hadde vi alt det.

– Man kan ikke briljere hver uke, men vi har vist flott ting denne sesongen og det var mer av det i denne kampen. Vi kan selvfølgelig være grådige og si at vi burde ha vunnet det, men de hadde også noen store sjanser og noen ganger trenger man å si det som det er og her er det at ett poeng var rettferdig, sa Dyche.