Ny styremedlem på plass

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC melder i en pressemelding at Brian Nelson er siste ervervelse i Burnleys styrerom. Brian Nelson – født i Nelson – har fulgt Burnley siden sin første kamp i midten på 50-tallet og har siden den gang opparbeidet seg et godt rykte i lokalsamfunnet, samt bidratt med sitt til klubben i noen år allerede.

– Vi er henrykte over å kunne ønske Brian velkommen til styret. Ansettelsen representerer det neste logiske steget for Brian, gitt hans nære forhold til klubben gjennom mange år. Han vil ikke bare bringe en rikdom av forretningsinnsikt, men også en lidenskap for klubben og byen, en vital sammensetning som vil hjelpe styret å levere vår ambisiøse strategi, uttalte John Banaszkiewicz og Mike Garlick.

Hovedpersonen selv uttalte;
– Jeg er stolt over å kunne bli med i styret for klubben jeg har støttet gjennom hele mitt lit og en institusjon jeg allerede har vist min forpliktelse til i løpet av årene. Styret har gjort en bra jobb med å posisjonere klubben for en bærekraftig fremtid og å delta i det gir meg en mulighet til å støtte klubben i enhver praktisk måte, sa Nelson.