Dyche om QPR, Austin og Ings

Sean Dyche pressekonferanseManageren har hodebry i forkant av helgens oppgjør mot QPR etter å ha fått Sam Vokes tilbake i laguttaket, men det er en situasjon Dyche setter pris på. Sjefen bruker også litt tid til å sammenligne Danny Ings og Charlie Austin. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tar som kjent imot QPR og oppgjøret blir det første av fire mot lag som er blant de syv nederste på tabellen, noe som øker viktigheten av gode prestasjoner og mulige poeng. Danny Ings og Ashley Barnes har funnet formen i Premier League, men er styrket av Sam Vokes som kom inn som innbytter mot Tottenham på mandag og sikret omspill i FA cupen.

– Det er et fantastisk dilemma for meg og jo flere, jo bedre! Toppen på banen er for det meste der det skjer og derfor snakkes det så mye om spissene. Vi mener at vi har en god, sunn gruppe som alle er noe forskjellige som igjen gir oss en mulighet til å operere på forskjellige måter. 

– Det er en managers tøffeste jobb fordi må på ett eller annet vis skuffe noen, noe vi ikke hadde så mye av i fjor, men det føler jeg vi har mer av nå. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets blir gjenforent med tidligere spiss Charlie Austin som nettet mot the Clarets i forrige møte. Rangers-spissen har allerede scoret 12 mål denne sesongen og blir gjenforent med sin tidligere lagkamerat på motsatt side, nemlig Danny Ings. Manageren kjenner godt til begge spissene som begge har hver sine ferdigheter.

De er begge fullstendig forskjellige personer og spillere. Jeg respekterer begge og de er begge utmerkede personer, jeg har stortrivdes i deres selskap, deres profesjonelle holdninger og talent, men de ber to veldig forskjellige spillere. 

– Charlie er mer den tradisjonelle nummer ni, med gode grunnprinsipper som målscorer ved at han kommer seg ofte i boksen. Danny kan spille mer åpensinnet, som en nummer ti, som indreløper og som en nummer ni, så han er en litt rundere spiller i mange måter, men begge er veldig effektive i sin jobb, sa Dyche