Arfield: – En kamp av gangen

Scott Arfield pressekonferanseThe Clarets forbereder seg til «storkampen» mot QPR og midtbanespiller Scott Arfield gjentar forrige sesongs store slagord; – Vi tar en kamp av gangen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Skotten spilte en instrumental rolle forrige sesong og har holdt trykket opp denne sesongen, noe som var synlig mot Manchester City og Newcastle. Spilleren innrømmer at det blir lagt noe mer ut av kampene der de lilla-og lyseblå møter lag som ligger rundt dem på tabellen, men understreker at deres innstilling fra forrige sesong; «en kamp av gangen» fortsatt lever i sitt beste velgående.

– Jeg tror det blir en stor kamp, men det er alle kamper denne sesongen. Vi er klare over det og vet hva vi trenger å gjøre, det gjelder å hente hjem tre poeng på lørdag og vi vet at denne måneden kan vise seg å være avgjørende mot slutten av sesongen, understreker Arfield.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Forrige sesong hadde vi en mentalitet som sa en kamp av gangen og jeg tror ikke at det vil endre seg, vi ser ikke lenger enn den kommende kampen og det er QPR – derfra forbereder vi oss til de neste.

– Den kommende tiden bærer kanskje med seg litt større betydning fordi det er kamper mot lag rundt oss. Vi tenker kun på de to lagene som skal løpe ut på lørdag og plukke med seg tre poeng fra hverandre. 

The Clarets har tre strake uavgjort å vise til, hvor to var i ligaen mot Manchester City og Newcastle United. Midtbanespilleren mener laget må ta med seg kontinuiteten fra de kampene inn de de kommende.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I løpet av festperioden føler jeg vi kunne ha sikret flere poeng som fremhevet vår innsats, spesielt mot Liverpool på Turf Moor. I visse kamper som mot Manchester City og Newcastle skapte vi nok sjanser til å vinne.

– Fansen støtter oss og spillerne vil virkelig ha fansen med seg på deres side, de kommer til å stille i stort antall på lørdag og det blir opp til oss å levere.

– Lagånden har vært synlig hele veien, men vi stiller krav til hverandre og oss selv som tar oss til nye høyder og vi ser fram til å hente hjem tre poeng denne helgen, avsluttet Arfield.