Neste: QPR

QPRTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFC

The Clarets tar imot Queens Park Ranger til dans på Turf Moor i en kamp de helt klart kan og bør vinne, samtidig som ønsket for hevn etter siste møte i London står sterkt. Lancashire-laget har stadig flere spillere tilgjengelige etter skadeoppholdene, noe styrker dem ytterligere.

Dersom kaptein Shackell friskmeldes betyr det at the Clarets starter med det samme mannskapet for syvende gang på rad. Burnley-sjefen fortalte igår at kun Kevin Long er ute de neste månedene grunnet en kneskade, mens resten av de skadde er tilbake på trening.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

QPR kan muligens gi Mauro Zarate sin debut mot Burnley etter at spissen ankom fra West Ham på lån. Sandro er fortsatt ute med sykdom, men flere av førstelagsspillerne som ble hvilt i forrige runde kan få spille på Turf Moor.

Gjestene fra London har kun vunnet en av deres siste ti reiser til Turf Moor (1-1-8) i løpet av en 35-års periode. The Clarets har riktignok kun vunnet en av deres åtte kamper i ligaen, men har kommet tilbake fra å ligge under de to siste kampene. Bakover går det også litt trått for Sean Dyches mannskap som har holdt buret rent kun to ganger i løpet av 15 kamper. Videre er det kun Manchester City (12) som har truffet stangen oftere enn Burnley (11).

Rangers er det eneste laget i Premer League som enda har til gode å vinne poeng på frememd gress denne sesongen og har tapt 13 av de siste 14 bortekampene. Deres siste seier kom mot Southampton var mars 2013.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 10.januar kl 16:00.