Dyche oppdaterer skadene

Sean Dyche pressekonferanseBurnley møter QPR denne helgen og skadesituasjonen i forsvaret er noe som har bekymret flere Clarets-fans denne uken, men sjefen røper at han kommer til å vurdere kaptein Jason Shackell i siste liten. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Kapteinen måtte av banen mot Newcastle og sto over oppgjøret mot Tottenham på mandag. Dyche røper at midtstopperen vil bli vurdert kort tid før kampen , det samme gjelder Michael Duff som har vært ute en stund.

Jason var utpå idag med støtteapparatet og vi håper at han er med oss imorgen (fredag) også, noe som betyr at vi tar en avgjørelse. Michael (Duff) har også hatt en god uke med trening, begge fysisk krevende så han er også i tankene – om det blir på benken må si se an. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

David Jones er også klar igjen etter å ha slitt med sykdom, samme som sørget for at Dean Marney måtte byttes ut mot Newcastle. Matt Taylor og Stephen Ward viser fremgang. Kevin Long er som kjent langtidsskadd, men manageren ga noen gode nyheter når det kommer til den unge forsvareren.

– I det lange løp er den gode nyheten at Kevin Long har allerede hatt en kneoperasjon og det er ingen ny skade der, så det er vi glade for. Matty trenger igjen som er bra, selv om han fortsatt har litt igjen. Stephen kommer seg bra og er på rett vei etter å ha besøkt spesialist på onsdag for oppdatering, oppsummerte Dyche.