Dyche skamroser Taylors utlignings-perle

Sean Dyche pressekonferanse Nottingham ForestManager Dyche var full av lovord over Matt Taylors utsøkte utligningsmål i det 90.minutt mot Nottingham Forest, et mål som sikret the Clarets et viktig poeng i kampen om opprykk til de gjeveste.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forest ble redusert til ti mann med kvarteret igjen av kampen etter at kaptein Henri Lansbury pådro seg et direkte rødt kort for en sen takling på Ben Mee, noe som åpnet for mye besittelse for Burnley.

Sjefen var henrykt over sitt mannskaps nådeløse holdning som sikret et viktig poeng i det kampen så ut til å avsluttes med et tap.

– Spillernes motivasjon og stolthet over trøyen var nok en gang synlig, poengterte Dyche. Vi skapte mer enn nok sjanser til å vinne kampen og kunne ha tapt den med et mål der vi ikke forsvarte godt nok. De hadde to sjanser og foruten det så begrenset vi dem og skapte et par sjanser selv.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Men jeg må si at generelt så var ikke detaljene i spillet vårt på det samme nivået det har vært de siste kampene. Vi var veldig sikre i første omgang, men slakke med ballen og ga den bort alt for enkelt, spesielt i annen omgang når vi hadde besittelse. Det er uvant for oss. 

Vi fikk med oss skjebnen med utvisningen og selv om jeg ikke har sett hendelsen så var dommeren nære og måtte ha sine grunner.

– De klorte seg fast mot slutten, men jeg sa til spillerne i pausen at de kun hadde vunnet fire av 21 kamper, så vi visste at hva enn som skjedde så klarte de sjeldent å dra i land en kamp. 

– Vi forsikret oss at vi forble nådeløse, slik vi alltid er og det var et herlig mål av Matty Taylor som sikret oss et fortjent poeng mot slutten. Det er lenge siden jeg har sett ballen gå så fort i mål!, avsluttet manager Dyche.