Taylor: – Må være mer nådeløse

Matt Taylor sikret Burnley et viktig poeng mot Nottingham Forest, men forteller at the Clarets trenger å være mer nådeløse.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Midtbanespilleren ga de burgunder- og lyseblå et fortjent mål i det 90.minutt etter å at laget sløste med sjansene i første omgang og fikk et mål imot av Eric Lichaj.

Taylor har scoret tre mål denne sesongen og samtlige har vært vitale og har sørget for poeng, men de trenger flere mål dersom de skal holde i tet med topp seks.

– Vi dominerte store deler av kampen, men kunne ikke finne den pasningen på topp, vi hadde mye besittelse, men var ikke nådeløse nok i første omgang når vi hadde en god periode. Med måten kampen gikk så er det mer ett poeng sikret, fremfor to tapte. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Skal jeg være pirkete så hadde det vært godt å score målet fem minutter tidligere fordi det virker å forynge oss, så det var skuffende at det ikke kom tidligere. 

– Jeg hadde en prat med Henri etter kampen og han var ikke glad for utvisningen, men det er en av de tingene i fotball og Ben har et stygt merke i leggen. Henri er ikke den type spille, han er en fotballspiller og jeg er skuffet på hans vegne, men det tillot oss å sparke i gang og ga oss litt mer tro å spille mot ti menn, sa Taylor.