Dyche: – Skuffet

Sean Dyche pressekonferanseSjefen var skuffet over the Clarets tap i sesongens siste lokalderby, men var full av lovord om Sylvestres flotte avslutning som også var kampens eneste mål. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets-sjefen var skuffet over laget sitt som ikke klarte å utnytte de få sjansene på en elendig Bloomfield Road-gressmatte.

– Det var antageligvis den verste banen jeg noensinne har sett, men det var det samme for begge lag så jeg kommer ikke til å bruke det som en unnskyldning, sa sjefen. Ethvert lag som kommer hit må håndtere det samme og det påvirker hvordan man spiller.

– Jeg mener de behersket banen godt og spilte ganske bra de første 25 minuttene, til vi fikk grep på det. Vi traff stanga og keeperen deres reddet et herlig skudd fra Ross, men i annen omgang åpnet vi dem aldri selv og det var et øyeblikk av kvalitet i målet.

– Jeg var skuffet over at vi ikke presset i situasjonen og stoppet skuddet, men det var et fantastisk skudd og det avgjørende øyeblikket i kampen når Lee Grant ikke hadde noe annet å avverge. I den forstand er vi skuffet over å ikke forlate med ett poeng.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi skapte ikke så mange sjanser som ønsket og fylte boksen med kropper, fortsatte å prøve og tok av to vinger fordi banen ble verre og de brede spillerne slet på kantene.

– Vi følte vi de (innbytterne) vill komme seg i boksen, noe de gjorde og da er det vanskelig å utrette noe, vi følte det var bedre psykisk, med slagkraften på topp og fire midtstoppere som alle prøvde å hente ett poeng til fansen som igjen kom i store antall. 

– Men ingen ting gikk som planlagt og det var ikke ment å skje. Det var nok av innsats og forsøk, men det var fine marginer, tabber på banen og ekte kvalitet i avslutningen som utgjorde forskjellen, avsluttet sjefen.