Neste: Leeds

leeds fcElland Road LeedsToppkamp venter og neste utfordrer er Leeds United som kun er ett poeng unna the Clarets og er som vanlig et sterkt hjemmelag. Nyansatte Brian McDermott vil lede de hvite i sin andre kamp og ønsker å fortsette på den gode starten som ga en seier i sist runde, hvor Burnley ikke klarte å vippe Blackpool av pinnen og tapte lokaloppgjøret. 

Leeds-forsvarer Tom Lees er tilgjengelig igjen etter å ha sonet karantene, mens kaptein Lee Peltier kan få spille igjen – noe avhengig av ankel-skaden. Michael Brown soner også karantene. For the Clarets’ del er Alex Kacaniklic og Joseph Mills begge tilgjengelige etter å ha vært ute av spill grunnet mageproblemer, forsvarer Duff er fortsatt ute med skade.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley dro det lengste strået sist gang lagene møttes og har mulighet til å ta en dobbel over Leeds, noe som blir tøft da de har prøvd i 86 år.. The Whites jager dermed sin femte strake hjemmeseier over Burnley.

Brian McDermott har som nevnt innledningsvis fått en pangstart på Elland Road-karrieren, 2-1 over Sheffield Wednesday ble resultatet på første forsøk etter å ikke ha maktet å vinne i de syv foregående. Burnley kan trekke fordel av Leeds’ lekkende mål hvor de har sluppet inn mål i de siste åtte kampene.

Dean Marney ligger an til å få sin 300.kamp.

Kampen spilles på Elland Road tirsdag 16.april kl 20:45

Tidligere møter:
11.des 2010 Burnley 2-3 Leeds
30.apr 2011 Leeds 1-0 Burnley
19.nov 2011 Burnley 1 – 2 Leeds
02.jan 2012 Leeds 2-1 Burnley
06.nov 2012 Burnley 1-0 Leeds