Dyche: – Stolt over utmerkelsen!

Burnley-manager Sean Dyche som nylig ble utmerket til månedens manager for tredje gang er henrykt over oppnåelsen, samtidig som han blir den første manageren for the Clarets som drar i land en trippel utmerkelse av denne art. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyche forteller at den siste utmerkelsen er den mest verdsatte ettersom den representerte opprykket til Premier League – og på sett og vis leverte inn en søknad til årets manager i Championship.

– Det er enormt! Jeg tar dem alltid imot på vegne av staben og spillerne, så klart, men også klubben og menneskene i Burnley, sa sjefen. Mange snakker om den avsluttende delen av sesongen, men jeg mener at alle deler er avsluttende deler av sesongen, men det er ingen poeng i det og vi har måttet sørge for de rette resultatene forrige måned og laget har gjort nettopp det – og derfor er jeg veldig stolt over denne. Det er en stor oppnåelse for meg, men også for klubben som jeg gledelig tar imot. 

Dyches tredje utmerkelse overgikk de tidligere legendene, Harry Potts og Brian Miller som begge vant to månedens manager, riktignok i forskjellige sesonger. Dyche ble medlem i den eksklusive klubben når han vant både i september og oktober, benyttet anledningen til å takke og hylle fansen for deres kontinuerlige støtte i forkant av seiersparaden denne lørdag.

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

Beboerne av Burnley har vært kjempefine i måten de har støttet klubben. Jeg ba om den mentaliteten skulle vokse og jeg ba om en positiv vekst – noe det så absolutt har gjort. Det har vært der hele tiden og det har vært synlig og det er av stor verdi fordi vi kommer til å trenge det når utfordringen blir høyere. Vi trenger det positive og den koblingen med menneskene siden det kommer til å være viktig neste sesong. 

Burnley reiser til Reading som trenger seier for å kunne sikre seg Play-Off-plass, den siste plassen vel og merke. Sjefen vet at det ikke blir noen enkel oppgave, men vil selv ha 95 poeng – valget er enkelt.

– Det sesongens siste kamp og vi ønsker å nyte den. Spillerne har gjort seg rett til å nye det. De må gjøre det viktigste så klart, men når fløyta går vil vi forsikre oss at vi er konkurransedyktige i vår prestasjon og vil selvfølgelig ha de tre poengene, avsluttet sjefen.