Neste: Reading

readingMadejski StadiumThe Clarets reiser til Madejski Stadium og møter et Reading-lag som kommer til å kjempe med nebb og klør for den siste Play-Off-plassen, som vil bli sikret dersom de vinner – for like bak dem lurer Brighton.

Burnley derimot er allerede sikret opprykk, men Sean Dyche er en gjerrig mann og har uttrykt at han vil ha 95 poeng. Det ligger til rette for nok en underholdende kamp.

Readings Robson-Kanu er tilgjengelig igjen, men the Royals må klare seg uten Danny Guthrie, Danny Williams og Jem Karacan. For Sean Dyche er det kun Luke O’Neill som er det nyeste tilskuddet på skadelisten – Sam Vokes er som kjent ute resten av året.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche forventes å slippe ut et sterkt lag som vil være kapable til å vinne og dra i land 95 poeng. Sist gang lagene møttes ble det en 2-1-seier til Burnley på Turf Moor, men på den tid har Reading tatt seg sammen og kjemper om Play-Off. På eget gress har the Royals vunnet de tre siste kampene mot Burnley og sist gang the Clarets vant på Madejski Stadium var på deres ferd til Wembley, 2-0 i mai 2009 i den andre semifinalen.

Nigel Adkins mannskap er sliter litt på eget gress om dagen og kan kun vise til en seier på åtte forsøk, derav tre tap, men klarte omsider å snu trenden mot Middlesbrough i forrige runde.

Burnley på sin side har spilt de tre siste kampene uten baklengs og er allerede garantert opprykk til Premier League. Laget har kun sluppet inn 35 ligamål denne sesongen, som er det minste blant alle lagene og de er ubeseiret på de siste elleve bortekampene – seks har endt med seier. Deres siste tap kom mot Middlesbrough andre juledag.

Kampen spilles på Madejski Stadium, lørdag 3.mai kl 13:15 og vises på TV.

Tidligere møter:
5.oktober 2013 Burnley 2-1 Reading
17.februar 2012 Reading 1-0 Burnley
15.oktober, 2011 Burnley 0-1 Reading
03.januar, 2011 Reading 2-1 Burnley
23.oktober, 2010 Burnley 0-4 Reading