Dyche: – Stolt

Manageren uttrykte sin stolthet etter å ha sett sitt mannskap kjempe seg til en verdig poendelig på Turf Moor, men innrømmer at the Clarets burde ha vunnet kampen etter å ha sløst bort flere sjanser i første omgang. 

Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche var stolt over det han så av the Clarets de første tre kvarterene, men innrømmer at de påfølgende tre kvarterene ikke var like oppmuntrende. Gjestene fikk et fysisk overtak og utnyttet Burnleys utallige feilpasninger, noe som førte til et tidlig mål av Jordan Rhodes og etter utallige forsøk fikk the Clarets hull på byllen og Sam Vokes utlignet for hjemmelaget.

– Assistenten min, Ian Woan sa at det er en femtid i en slik prestasjon, sa Dyche. Først og fremst så var anledningen fantastisk, jeg elsket det og vil gjerne gjenoppleve det imorgen! Det ble godt hjulpet av det faktum at vi spilte fantastisk i første omgang og hadde uflaks som ikke ledet til pause, men man må huske på at det er elleve spillere som prøver å stoppe deg og når man tar pause så tenker man med en gang at man må yte mer. 

Foto: BurnleyFC.com

– De kom tilbake i annen omgang, men selv etter målet var mentaliteten vår sterk og det var viktig å komme seg tilbake i kampen – det ville vært tragisk om vi tapte kampen. Vi er glade for effekten gruppen fikk og det gjelder ikke kun start elleveren.

– Det var et flott innlegg av Junior og en herlig nikk av Sam – noe jeg mener vi fortjente! Eneste skuffelsen er at vi hadde nok en kamp der Lee Grant ikke fikk mye å gjøre og nok en gnag slapp vi inn et mål. 

– Det var tøft å svelge når vi var så dominerende som vi var i løpet av kampen, men jeg likte balansen – spesielt i første omgang. Det var mye bra fotball hvor vi dominerte, vi åpnet dem ved så mange anledninger, men støtte på to midtstoppere og en keeper i form. Generelt er vi fornøyde og jeg er stolt av laget, stolt av fansen og det var en flott begivenhet, sa sjefen.