Dyche takker fansen for støtten

Sean Dyche pressekonferanseManageren hyllet den eksepsjonelle støtten som de lilla- og lyseblå fikk på King Power Stadium der the Clarets sikret seg et viktig poeng på overtid, takket være en perle av innbytter Ross Wallace.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Tre mål på syv minutter i første omgang (J.Schlupp 1-0, M.Kightly 1-1 og R.Mahrez 2-1) ga fansen mye å juble for, men the Clarets stempel som nådeløse fikk bensin på bålet nok en gang etter at Ross Wallace’ fantastiske frispark vel fem minutter på overtid sørget for at Lancashire-laget kunne slippe jubelen løs. De tilreisende 2196 Burnley-fans kunne fryde seg over at målteften har blitt gjenfunnet.

– Vi er veldig glade etter at vi ikke fikk til så mye forrige uke, men jeg føler at dette var en påminnelse på hvem vi er, sa en fornøyd Dyche. Vi tror på laget og laget tror på hverandre, vi skapte sjanser og var en trussel, alt dette støttet av en enorm støtte på tribunene – og jeg må si at de var fullstendig eksepsjonelle. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg har noen utrolige øyeblikk i denne klubben, det har vi alle, men jeg mener at fansen var umåtelig stor. Når Ross scoret tenkte jeg «denne er til dere» fordi de var utrolige i det hjørnet og støtten deres var enorm. 

The Clarets reiste seg etter et skuffende tap mot West Brom til tross for skader på flere nøkkelpersoner på midtbanen. Kieran Trippier måtte av banen mot slutten av kampen og sjefen håper naturligvis at skaden ikke er så ille som først antatt. Clarets-sjefen var henrykt over måten laget reiste seg og krevde et fortjent poeng på King Power Stadium, samtidig som Dyche hyllet Stephen Reid som spilte i en uvant rolle i hjertet av midtbanen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi har fått tilbake hensynsløs-stemplet etter idag og jeg mener at vi har all grunn til å være fornøyde med prestasjonene – foruten West Brom-kampen selvsagt, men vi er tilbake til tidligere takter. Fram mot slutten følte jeg det var uunngåelig, vi beholdt Barnsey og to andre spisser på banen og til tider kunne man lukte det. Jeg trodde ikke det skulle komme på det viset, men det var et utrolig og fantastisk øyeblikk av Ross.

– Vi håper skaden på Tripps ikke er så ille som man først tenkte når han måtte av banen på båre. Det er en øm skade, men vi håper å kunne benytte landslagpausen til å få spillere tilbake. Vi er sikre på David Jones og Dean Marney, men må se an skaden til Tripps som er for tidlig å uttale seg om. Det var vanskelig å velge laget og vi hadde 20 tanker om hvordan laget skulle fungere; form, posisjoner og ønsket en balanse. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg føler at Stephen Ward leverte en veldig solid prestasjon og jeg må innrømme at Scott Arfield var utrolig. Snakk om spillere som har spiller med frihet i Premier League og jeg er overrasket over at han ikke er med på det skotske landslaget, men c’est la vie – det er et spill med meninger, avsluttet Dyche.