Wallace: – Et herlig øyeblikk

Ross Wallace forteller at utligningen på King Power Stadium, som nesten føltes som et «vinnermål» ikke kunne ha blitt bedre plassert og at the Clarets fortjente poenget mot Leicester etter å ha gått på en smell i forrige runde. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Skotten kom inn fra benken og endte med å utligne for the Clarets i siste tilleggsminutt med en perle av et frispark som sørget for at Lancashire-laget klatret opp en plass på tabellen. Wallaces frispark var plassert i utkanten av feltet og det er ikke første gang vingen har vartet opp med et slikt herlig frispark. (Filmsnutt av frisparket finnes nederst i artikkelen, kilde: youtube.com)

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg likte sjansene mine og det var perfekt, sa en stolt Wallace. Jeg har scoret et par fra den avstanden tidligere og inkludert ett mot Matt Gilks og Blackpool et par år siden. Det hjelper når plasseringen er sentralt fordi man kan bruke begge sidene, hovedsaklig der keeperen plasserer muren og så lenge man kan gå fart og sende ballen over. 

– Jeg foretrekker den i «D’en» (halvmånen utenfor 16-meteren, red.adm), jo nærmere jo bedre. Jeg sa til Tripps at alle som er langt unna D’en er hans, men jeg foretrekker de som er nærme. 

Michael Kightly utlignet for the Clarets seks minutter før pause etter at Jeffery Schlupp sendte the Foxes i føringen. Gleden ble kortvarig for the Clarets som fikk nok et mål imot minuttet senere av Riyad Mahrez, men Sean Dyches mannskap viste styrke og var bestemte som resulterte i et velfortjent poeng.

– Det var godt! Det var et herlig øyeblikk for meg og for guttene. Vi holdt stand mot et godt Leicester-lag som fikk oss til å jobbe hardt for poenget. Vi var veldig skuffet forrige uke; det var ikke oss, det føltes ikke riktig spesielt siden kampen var vist på Sky og hele følelsen rundt kampen. Managerne sier at vi må ta til oss alle kampene og i 90 minutter ga vi alt og sendte ut et signal som sier at alle lag må jobbe hardt for å slå oss. Gjør man det, er det ikke stort mer vi kan gjøre, avsluttet Wallace.