Forsterker administrasjonen med David Baldwin

Foto: @BurnleyOfficial via Twitter
Foto: @BurnleyOfficial via Twitter

Burnley FC melder idag på sine hjemmesider at administrasjonen har blitt forsterket med Bradford Citys David Baldwin som påtar seg jobben som operativ sjef for Burnley FC. 

Foto: http://www.bradfordcityfc.co.uk/
Foto: http://www.bradfordcityfc.co.uk/

Baldwin kommer til å være hovedsjefen for det operative arbeidet ved klubben og starter i sin nye jobb i begynnelsen av november etter å ha tilbrakt syv år på Valley Parade. Styremedlem Lee Hoos forteller at han er glad for å kunne ønske Baldwin velkommen til klubben, som tar med seg mye erfaring fra fotball.

– Det er godt å kunne ønske David velkommen til laget vi har her. Han har en enorm mengde erfaring fra spillet og har gjort en flott jobb i Bradford i løpet av sin tid der, jeg ser fram til å jobbe med han og vi prøver å dra organisasjonen fremover i en spennende tid for alle i Premier League, uttalte Hoos.

Hovedpersonen selv er kjent som en Bradford-fan og forteller at det var familiære grunner som gjorde at han byttet jobb, samtidig som det ble en mulighet til å prøve seg i et Premier League-lag. Bradford får et femsifret beløp i kompensasjon.

– Man må tenke med hodet og styre hjertet samtidig, mine omstendigheter hjemme har endret seg radikalt de siste tolv månedene. Når det kommer til levebrød, må man vurdere ens familie og det største for meg er at vi har et barn og jeg må vurdere den langsiktige muligheten til å brødfø dem. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er en Bradford City-fan og mitt hjerte kommer alltid til å være her, det har vært progressiv forbedring i løpet av min tid her – noe som har vært bærekraftig. Jeg liker å tro at jeg har spilt min lille rolle, men det helt klart ikke bare opp til meg alene. Det har i stor grad vært en laginnsats og det er mange gode mennesker i klubben som er de ukjente heltene og de kommer til å opprettholde standardene de har lagt.

En stopper ikke å være fan av en klubb og jeg kommer helt klart til å returnere for å se kamper når anledningen byr seg, men jeg har noen veldig spesielle minner låst i mitt sinn og kommer for alltid til å huske dem, sa Baldwin til Bradford Citys hjemmeside.

Fra Bradfords hold får David gode skussmål og blir ønsket til lykke av styreformannen.

– David kom inn i en veldig vanskelig tid der vi akkurat hadde rykket ned til nederste ligaen og alle var nedfor, vi er en annen klubb nå. Han har gjort en god jobb og alle honnør til han siden han har blitt lagt merke til av den nærmeste Premier League-klubben og det er en herlig overgang for han. 

– David er en Bradford-fan og bidrar når vi trenger hjelp med noe, jeg er sikker på at han vil hjelpe til. Vi må finne ut hvem som skal erstatte han, Mark Lawn (med-styreleder) er ikke tilstede for øyeblikket og jeg har kun informert han om situasjonen. Vi må ha en grundig samtale når han returnerer og bestemme den beste veien fremover, avsluttet Julian Rhodes.