Dyche forbereder troppene

Sean Dyche pressekonferanse 2Burnley-manageren kommer til å ha fire spillere fra skadelisten tilgjengelige til lørdagens oppgjør mot West Ham United. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings, Kieran Trippier, David Jones og Nathaniel Chalobah er alle klare etter å ha mottatt behandling av støtteapparatet for sine skader. Dessverre for Burnleys del er Michael Keane ikke tilgjengelige etter å ha pådratt seg en smell med det engelske U21-laget, mens Dean Marney, Matt Taylor og Steven Reid fortsatt må se kampen fra tribunen.

– Danny Ings har hatt en god uke med oss og det er vi glade for. Han kom seg utpå gresset i begynnelsen av uken og vi mener det var viktig å gi han en ukes trening, noe han har fått og dermed en han i våre tanker (til kommende kampen), sa Dyche. Kieran Trippier har hatt et par gode dager og vil være tilgjengelig igjen, David Jones er i full form og vi er glade for å ha dem tilbake. Vi er ganske sikre på at de blir inkludert i laget veldig snart. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Chalobah er også tilbake. Keanes skade kom ut av ingenting egentlig, noe han har hatt tidligere og vi ser for oss at det er en liten skade og håper å ha han med i laget. Dean Marney er ikke helt der enda og kampen kan være litt for tidlig for han, men han har vært aktiv og Steven Reid har en mindre muskelskade. 

– Taylor har ubehag i Akilles-senen, noe som ikke har gått over. Det er ikke noe alvorlig i det store og hele, men noe som er ubehagelig og et lite benete område rundt Akillesen irriterer, avsluttet sjefen.