Neste: West Ham

west_ham_united_fcTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCTo ukers landslagpause har gjort the Clarets godt som har fått tilbake fem spillere fra skade, noe som styrker de lilla- og lyseblås muligheter til å hente hjem en etterlengtet seier i Premier League. West Ham har fått en grei start på sesongen til tross for utfordrende motstand. 

Danny Ings, Kieran Trippier, David Jones, Nathaniel Chalobah og Michael Keane er alle tilgjengelige etter å ha slitt med skader av forskjellig art den siste tiden. Dean Marney, Steven Reid og Matt Taylor er fortsatt ikke klare, der sistnevnte må under kniven med en problematisk Akilles-hæl.West Ham der ut til å ha Mark Noble tilgjengelig og Enner Valencia kan også bli å se på gressmatta etter å ha vist seg på den internasjonale arena med Ecuador tidligere denne uken.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Litt statistisk så er Burnley ubeseiret mot West Ham på de tre sist ligakampene 2-1-0 og har scoret minst to mål i de fire siste oppgjørene mot the Hammers. På motsatt side har West Ham ikke klart å holde buret rent i de tretten – 13 – foregående kampene mot the Clarets. Derimot har ikke the Clarets vunnet i Premier League siden mai 2010…

Deres to siste hjemmekamper har endt med målløs poengdeling og det har enda ikke hendt i de lilla- og lyseblås historie at det har blitt tre strake poengdelinger uten mål i den øverste ligaen. Litt mer statistikk, så troner de på «bunnen» når det gjelder å konvertere skuddforsøk til mål: 5% (tre mål), men har derimot brukt flest engelske spillere i serien med tretten.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Hammers har vunnet tre av deres syv Premier League-kamper, til sammenligning fra forrige sesong fikk de like mange seire på 20 forsøk. På fremmed gress har det blitt 1-1-1. West Ham har funnet nettmaskene seks ganger på dødballer, som er det høyeste i Premier League og London-laget har en meget farlig tilrettelegger i Stewart Downing som kan vise til 22 sjanser (samme som Cesc Fabregas). Mark Noble som er litt usikker vil få sin 200.kamp for the Hammers dersom kan får spille, kun Steve Potts kan vise til flere kamper for West Ham med 203.

Kampen spilles på Turf Moor kl 16:00

Tidligere møter:
29.okt 2013 Burnley 0-2 West Ham (Capital One)
24.mar 2012 Burnley 2-2 West Ham
03.des 2011 West Ham 1-2 Burnley
21.feb 2010 West Ham 5-1 Burnley (FA cup)