Dyche før West Ham

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche forteller at laget vokser i rollen som et Premier League-lag og at en seier er like rundt hjørnet. The Clarets tar imot West Ham idag og har enda til gode å vinne denne sesongen, noe som skal snus. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener det er utfordringer, men jeg føler at vi har et bra lag og vi er på vei i riktig retning, sa Dyche. Jeg mener også at laget vokser i rollen og de kommer til å gjøre det gjennom hele sesongen. Det er godt dokumentert at vi har «mistet» 47 mål fra to spisser som vi hadde forrige sesong og det merkes for ett hvert lag, man kan se det samme i Suarez og Sturrige-situasjonen.

– Det påvirker laget, men så er det slik at vi hr tro på spillerne og det er en mulighet for de resterende spillerne, marginene er små. Vi tror på det vi gjør og føler at vi nærmer oss det vi ønsker, som er å vinne kamper. 

– Vi har en litt annerledes modell enn det som er normalt for oss og det vi prøve rå utrette her, men det er en kollektiv tankegang fra styret, gjennom meg selv og jeg inkluderer fansen også. Jeg føler de må innse at klubben prøver å oppnå sitt ved å bygge på en annen plattform enn den forrige og det er mye bra som skjer her som trenger å gjøres opp ett sted. Men foruten det, vil vi at laget skal være konkurransedyktig, sa Dyche.