Dyche tar ingen for gitt

Sean Dyche pressekonferanseBurnley må fortsette å finne den rette sammensetningen i det sesonginnspurten starter og det gjenstår ti kamper igjen i the Championship. Burnley har en luke på fire poeng ned til nummer to etter deres utrolige snuoperasjon mot Fulham i midtuken, men Dyche som ble utnevnt til månedes manager i februar vet at de ikke han hvile på laurbærbladene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er glad for utmerkelsen på vegne av staben og spillerne, sa Dyche. Det er en gruppeinnsats vi gjør og det er min jobb å ta tøylene ut av det, men jeg tror helhjertet på det de gjør og er glad på deres og fansens vegne. Jeg har vært fornøyd gjennom hele sesongen hvordan spillerne har prestert, men de siste månedene har vi vært veldig sterke. 

– Det er en sterk vilje og ønske i laget som har vokst seg den siste tiden, ved å vinne. Det er klart at Bolton og Blac*burn-kampene føyer seg til det. Det var på dager der vi ikke var på vårt beste, noe motstanderen var, men vi fant allikevel måter å vinne kampene på. Fulham-kampen var litt annerledes siden vi ikke hadde en så god første omgang, men i andre så var vi sterke igjen og avsluttet kampen slik vi burde.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Før de kampene spilte vi tidvis utmerket fotball, så det gjelder å finne den blandingen der vi vinner kamper og setter det hele sammen, det er mye av det og mye tro. Det er en rette sammensetningen og det hele dreier seg om hvor langt vi kan ta det. Alle er en farlig motstander, uavhengig av omstendighetene rundt deres tabellposisjon og den forrige skyler deg ikke den neste. 

– Jeg forteller det hele tiden fordi jeg mener det og vi tar alle kampene alvorlig. Det kom virkelig fram mot Bolton som har tøffe tider på og utenfor banen og spilte veldig bra mot oss. Vi tok dem ikke for gitt og vi kommer heller ikke til å ta Huddersfield for gitt, det samme gjelder alle andre. De er i denne ligaen av en grunn, det er en tøff liga og tøffe tak. Vi må forsikre oss at våre tanker dreier seg om at vi ønsker å levere, det må være klart og det er vår intensjon, avsluttet sjefen.