Dyche: – Veldig glad

Manger Dyche var en glad mann når det ble kjent at James Tarkowski valgte å binde seg til klubben ved å skrive under en ny avtale med Burnley. 

Foto: BurnleyFC.com

Dyche har dermed en ting mindre å tenke på etter at flere klubber har begynt å snuse på Tarkowski dette overgangsvinduet og sjefen kan dermed fokusere på andre deler av laget, nå som Tarkowski har lik lønn som resten av klubbens spillere.

– Vi er veldig glade for at Tarky har valgt å bli værende hos oss. Han ville ha gjort det uansett fordi han er under kontrakt, men han har forbedret det ved å skrive under en lenger kontrakt. Jeg mener vi har et godt kollektiv av spillere, spiller vi liker å jobbe med. Vi prøver å ha et nivå av rettferdighet og forsikre seg at spillerne har passende kontrakter til rett tid. 

Foto: BurnleyFC.com

– Vi mente det var passende for Tarkowski på to nivåer; den ene er at han har gjort det bra i Premier Leauge, viser sin verdi og kommer til å fortsette med det og det andre er at kontrakten hans ikke var i tråd med resten. Når spillerne ikke har det, så mener vi det er passende at alle har kontrakt på lik linje. Det har fungert veldig godt for oss og for mentaliteten i laget, slik at alle vet grovt sett hvor de befinner seg. 

Flere av spillerne i troppen har kontrakter som går ut i sommer og som er ønsket værende på Turf Moor, så siste ord er nok ikke sagt.

– Det er et par andre vi snakker med, avsluttet Dyche.