Dyche: – Vi reiser dit for å vinne

The Clarets-manager Sean Dyche forteller at alle lag kan beseiret i det han forbereder troppene sine til å gi Manchester City en skrell. 

Foto: BurnleyFC.com

City-laget til Guardiola har enda til gode å tape på hjemlig bane denne sesongen, riktignok har det blitt ett tap på 37 kamper og den kom i Europa og Champions League. Den spanske taktikeren og hans lyseblå mannskap er på god vei til å ikke bare vinne ligaen, men også slå Arsenal «the Invinceble»-rekord fra 2003/04.

Clarets-sjefen på sin side prøver å pønske ut en måte å vinne over Manchester City på Etihad Stadium siden Chelsea seiret der i desember ifjor.

– Alle lag er mulige å slå, men det er med en veldig god grunn at de sammenlignes med «the Invincebles» som de kalles, fordi de har en dybde i laget, en veldig god manager og de har veldig talentfulle spillere. De har hatt blitt sammenlignet med Arsenal-laget for et par år siden og det er forståelig hvorfor, men samtidig så er ingen uslåelige. 

Foto: BurnleyFC.com

– De må gjerne kjempe imot, men det kommer til å skje. Jeg tror det er en tvil de har og alle lag som reiser til dem, så de fleste lag tenker nok «hvorfor kan det ikke være oss, la oss prøve og gi det ett forsøk». Vi kommer til å ha den holdningen, samtidig som vi ikke er naive. 

The Clartes kommer til å endre lagoppstillingen til FA cupens 3.runde på bakgrunn av et hektisk høytids-program og begge lag har skader å ta hensyn til, selv om det kommende hjemmelaget har mer enn nok dybde i laget til å stille med en verdig start-XI.

[pullquote]Blås i fløyta og la spillet begynne[/pullquote]

Foto. BurnleyFC.com

– Uansett hvor mange bytter de kommer til å gjøre, så er de fortatt et veldig sterkt lag og det har vi sett i løpet av de siste par årene. Det er ikke rakett-forskning, bruker man £150m på backer, så kan man trygt si at man har kvalitet, men jeg har virkelig stortrives å jobbes med denne gruppen jeg har. Av alle gruppene jeg har hatt, så har dette årets gruppe mer dybde og ekte konkurranse innad, så vi er i en god posisjon. Blås i fløyta og la spillet begynne, sa Dyche.

City-sjefen Pep Guardiola på sin side skryter fælt av Burnley-sjefen.

– Det han har gjort og det de har gjort er utrolig. Etter de fem eller seks utfordrerne til Premier League-tittelen så kommer Burnley. Det er selvsagt en tøff utfordrer for oss, men vi skal prøve å konkurrere også, sa Guardiola.