Dyche: – Vi er forberedt

Sean Dyche pressekonferanseDe lilla- og lyseblå har et tøft skjema i vente der de reiser til Nottingham og Wigan tre dager senere – sistnevnte blir godt støttet av de anslåtte 4.600 reisende Burnley-fans. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sesongen nærmer seg midtveis med stormskritt og manageren er oppmuntret av spillerne som kan fortsette på deres ferd og utfordre toppen i Championship.

– Det er bra for byen og fansen og en fenomenal oppnåelse for spillergruppen å være på toppen av tabellen i det julen ringen inn, poengterte Dyche. Vi har retten til å være her og det er viktig at vi forblir med den mentaliteten og nådeløsheten vi har vist gjennom hele sesongen. 

– Det er kun så langt vi har gjort det bra og det er en stor halvdel av sesongen som venter oss. Vi nærmer den halvdelen og leverer prestasjoner så det lover godt, men man må alltid være klar for den neste og det er Middlesbrough. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tar på seg trøya igjen etter julefeiringen og reiser 2.juledag til Riverside Stadium i den første av fire kamper på ti dager, der nevnte Middlesbrough, Wigan og Huddersfield skal bekjempes før det blir motstand fra øverste hylle når Burnley møter Southampton 4-januar.

– Det er tøffe lag vi skal spille mot og det psykiske hos spillerne må ledes der vi må finne balansen mellom hvile og rekreasjon. Vi vil ikke tulle for mye med det taktiske på treningsfeltet. Alle så den gode energien og kvaliteten i gruppen mot Blackpool og som manager ser man etter det i et suksessrikt lag. 

– Hjemme og borte, så er dette en utilgivelig liga, men vi kommer til å være forberedt og har allerede vist at vi kan være potente på bortebane så vi ser fram til jule-perioden, avsluttet manageren.