Dyche: – Vi er i god form

Sean Dyche pressekonferanseEn hard og spennende sesong nærmer seg sakte, men sikkert slutten – selv om det fortsatt gjenstår ni kamper. Der mange begynner å bli slitne forbedres the Clarets stadig på det fysiske og helgens storkamp vil sette alle på prøve. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lørdagens storkamp vil bli den 44. for the Clarets denne sesongen og ingen blir overrasket dersom utmattelse og skader blir en gjenganger, men sjefen føler at mannskapet hans fortsatt har en del å gå på etter å ha hentet inn nesten alle poengene denne måneden.

Hemmeligheten er i følge Clarets-sjefen støtten både han og støtte-apparatet gir spillerne som tillater de lilla- og lyseblå å forbli skarpe og i form etterhvert som sesongen utspiller seg.

– Jeg fortalte under sesongoppkjøringen at de kommer alle til å være i god form gjennom hele sesongen, så det ikke skulle være noen tvil. Statistikken vår gikk i været på det fysiske på tirsdag, spillerne er i god form, er skarpe og forbedres etterhvert som det hele utspiller seg. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har tro på måten vi jobber og det er ikke bare i min støtte, men stabens også. Jeg har tro på måten vi behandler spillerne på og jeg har tro på mentaliteten deres, det har hjulpet oss å spille godt som en enhet, som individer og vinne kamper. Tiden er inne for oss å forbli sterke og vi har helt klart vist tegn til det, men det er våre tanker. Vi holder trykket oppe uansett hva slags utfordring vi støter på. 

– Det er en stor kamp, men egentlig så er det kun tre poeng og det er nøyaktig det vi har som mål. Fotball skylder deg ingenting, vi er har en god og rik form for øyeblikket og samler poeng på tabellen og nå må vi ut der og gjenta det.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Alt annet tar hånd om seg selv. Vi har hatt mange store kamper denne sesongen og Leicester klarer seg bra – som oss – så det legger til rette for en fin begivenhet. 

– De har noen tøffe kamper i vente med oss som førstemann ut, men kjenner til egen form, vet hva som bor i oss og har en sterk arbeidsmoral. Vi har vårt eget opplegg på hvordan vi kan oppnå det viktigste og det er å en kamp av gangen.

– Etterhvert som kampene kommer må vi være klare fysisk, mentalt, taktisk og klare til å vise stål, sa sjefen.