Mee gjør som Dyche: – En kamp av gangen

Ben Mee pressekonferanse Forsvarer Ben Mee forteller at laget har samme tilnærming til kampen som de har hatt gjennom hele sesongen; en kamp av gangen.

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

Manageren innførte mentaliteten tidlig i sesongen og siden har det nesten blitt som en slags motivasjon; en kamp av gangen, men den har tilsynelatende fungert for the Clarets kan idag vise til 16 kamper uten tap i det sesongen nærmer seg slutten. Serieleder Leicester kommer på besøk til Turf Moor imorgen og backen ser ingen grunn til at lagets effektive metode skal endre seg.

– Vi tar en kamp av gangen, det har vi gjort gjennom hele sesongen- sjefen har drillet det i oss. Alle har kastet seg på bølgen og det har vært effektivt for oss, så det er ingen grunn til å endre det. Guttene er motivert på et rolig vis og vi håndterer det hele profesjonelt og kommer til å ta enhver kamp som den kommer.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi har prestert de siste ukene og håper å kunne gjenta det på lørdag. De to siste kampene har vært vriene mot to lag som har holdt seg på den nedre delen av tabellen, men vi gikk ut av kampene uten baklengs og det viser at gruppens mentalitet fungerer godt. 

Burnley seiret over Charlton og Doncaster mye takket være lagets defensive innsats som har sørget for at the Clarets kan vise til 17 kamper uten baklengs.

Forsvarets ferdigheter kommer til å bli satt på prøve og de lilla- og lyseblå kan ta over tronen dersom de samler sammen alle tre poengene på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

 

– 17 kamper uten baklengs denne sesongen er ikke noe å skyve under en stol. Hele laget har jobbet veldig hardt, fra de på toppen til Tom i mål og det er noe vi er veldig stolte av. Leicester er i form, så vi håper på en god prestasjon fra oss selv med det rette resultatet, men jobben er ikke gjort på lørdag uansett hva resultatet blir.

– Alle kommer til å være høyt oppe der som vi vinner, men vi må utføre det profesjonelle og se fram til neste kamp, det er syv kamper igjen og vi må fokusere på dem, sa forsvarer Mee.