Dyche: – Vi er klare

Sean Dyche pressekonferanseManageren forbereder troppene til nok en tøff kamp i en hektisk måned og understreker at spillerne er klare til en kamp der tre nye poeng er målet. 

Foto: @FordyFourEyes via Twitter
Foto: @FordyFourEyes via Twitter

Sean Dyche er sikker på at troppen lever på Blackburn-seieren i forkant av dagens kamp mot Birmingham City når de lilla- og lyseblå reiser til St. Andrew’s Stadium kun tre dager etter en historisk seier. Selv om sjefen er klar over de fysiske og følelsesmessige kravene som fulgte med søndagens kamp, så forventer han allikevel at spillerne er klare for utfordringen som venter.

– Mentalt er spillerne i god form, de er spenstige og fulle av selvtillit, og jeg har også stor tro på de fysiske nivåene i gruppen, sa Dyche. De er klare til å slå hardt mot Birmingham og det er viktig faktor for oss – viljen og ønsket til å fortsette. Vi har tro på det å være grenseløse og nådeløse, det er nøkkelfaktorer jeg bruker med spillerne på ukentlig basis. Det å være nådeløs innebærer at når neste kamp venter, så er vi klare. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi har vist gode tegn til det så langt, men det er kun så langt. Å slå Blackburn var en fantastisk markør som vil leve i Burnley-fansen for evig og helt klart de neste par årene. Foruten det, så har vi en profesjonell jobb å gjøre og det er å gå videre til neste. 

– Vi liker å tro at innbytterne er viktige, de vet at vi verdsetter jobben de gjør, ofte fordi de må jobbe ekstra hardt. Laget som spilte på en lørdag kan roe litt ned på en mandag, mens de som satt på benken må jobbe enda hardere da – jeg har gjort det klart at opplegget er laget for dem slik at de er klare.

– Jeg har vært så begeistret for innbytterne denne sesongen, ikke bare de jeg har valgt ut, men også de som ikke blir valgt. Mentaliteten vår har vært å være en del av, beskytte og jobbe med gruppen. Vi verdsetter det høyt, slik at når de blir kalt på, så er de alle klare, avsluttet manageren.