Neste: Birmingham

Birminghamst andrews birmingham cityThe Clarets reiser til Birmingham og møter et City-lag som ikke har vunnet hjemme i ligaen siden Millwall, 1.oktober i fjor.

Burnley flyr høyt og er ansett som favoritter i forkant av oppgjøret, spesielt etter forrige runde der de vant over sine argeste rivaler. 

City styrkes av Albert Rusnak som er på lån fra Manchester City og som ble friskmeldt nylig etter en skade. Tyler Blackett er tvilsom til oppgjøret, mens Mitch Hancox og Brian Howard er begge ute av spill med ankelskader. Burnley på sin side har ingen nye skader å tenke på da troppen er fulltallig, noe som kan få sjefen til å sende ut det samme mannskapet for niende gang på rad.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley er ubeseiret på de siste tolv kampene og vant forrige møte 3-0 på Turf Moor, riktignok var det deres eneste seier på seks forsøk. Hjemmelaget er ubeseiret på de fire siste forsøkene på St Andrew’s, der to har endt med seier og vi må helt tilbake til 2007 for å finne sist gang Burnley vant her. City har tapt fire av sine fem siste kamper og har kun klart å holde målet rent en gang på tolv forsøk.

The Clarets er i god form på fremmed gress og kan vise til seks kamper uten tap der to har endt med seier.

Kampen spilles på St. Andrew’s Stadium, onsdag 12.mars kl 20:45

Tidligere møter:
17.sep 2013 Burnley 3-0 Birmingham
26.jan 2013 Burnley 1-2 Birmingham
22.des 2012 Birmingham 2-2 Burnley
03.apr 2012 Burnley 1-3 Birmingham
22.nov 2011 Birmingham 2 -1 Burnley
03.okt 2009 Burnley 2-1 Birmingham