Dyche: – Vi er klare for hvem som helst

Sean Dyche pressekonferanseManageren har fått to uker til å klargjøre troppene, samtidig som det ble tid til litt restaurering. Med en nesten skadefri tropp, mener Dyche at troppen begynner å gjenfinne nivået av der det burde være.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets er favoritter til å vinne oppgjøret på Turf Moor, men Dyche tar som alltid ingenting for gitt i helgens lokalderby mot Bolton.

– Vi tar aldri noenting for gitt, det gjør helt klart ikke jeg, poengterte manageren. Det gjør ikke spillerne og ikke fansen heller, det er jeg sikker på. Du kan ikke undervurdere noen i denne ligaen, det er mye respekt for hverandres klubber, selv i et lokalderby borti gata så er det fortsatt den underliggende respekten blant folk og hva det står for.

Det er ikke noe annerledes med Bolton, de har hatt en tøff start, men jeg har sett noen av deres prestasjoner og vil de de har vært bra. Jeg liker Neil Lennon, han er en ærlig fyr og vet at han jobber hardt med spillerne sine for å få ting bedre, men vi bør være oppmerksomme på endringen i mentaliteten fra forrige sesong til denne.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi blir bedre og bedre og jo mer vi blir vant med det, jo mer tilpasser vi oss. Den forskjellen av oppfatningen over hvor vi burde være, hva vi kan bli og hva gjør, og jeg mener spillerne begynner å ta det til seg. Vi har vært gjennom dette et par ganger og det faktum er at vi er klare for neste kamp og tar det til oss.

Skulle the Clarets seire mot the Trotters vil det bli deres fjerde seier på eget gress etter en konsistent periode med 5-1-1 på de siste syv. Etter to strake bortekamper, etterfulgt av to ukers pause, ser manager Dyche fram til å gi jernet nok en gang.

– Det er ikke bare Rotherham-resultatet, fem seire og en uavgjort på syv kamper gir alle en god følelse til det vi prøver å gjøre – igjen. Våre to spisser har fått to mål hver seg og det er alltid bra dem og oss. Vi ser fram til å ha alle tilgjengelige igjen, men har en som er ute litt lenger, Deano. Freddie gjør det veldig bra, han begynner å komme seg og finne tilbake til formen, ankelen hans er stadig sterkere så vi er mer eller mindre tilbake til der vi burde være som gruppe, avsluttet manager Dyche.