Taylor: – Gi oss Bolton

Matt Taylor pressekonferanseMatty Taylor ser fram til helgens oppgjør mot Bolton og med seier mot lokallaget vil the Clarets potensielt kunne klatre opp til andre plass på tabellen. Samtidig blir det en gjenforening med en tidligere arbeidsgiver for midtbanespilleren.

 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

33-åringen er klar over at den kommende motstanderen, som han selv spilte for i tre- og et halvt år kun har vunnet en kamp denne sesongen og ikke ville noe vært bedre enn å score mot sin tidligere arbeidsgiver.

– Det er et Lancashire-derby, er det ikke? Jeg er også blitt opplyst om at det ikke er det største, men det kommer til å være en tøff test for oss og en mulighet til å sikre tre nye poeng, sa Taylor. Det er bare en kamp til, som fotballspiller må man akseptere at før eller siden så møter man sin tidligere arbeidsgiver. Jeg er en Burnley-spiller nå og ønsker at vi har suksess der ute og sikrer tre poeng. 

Burnley har hatt en to ukers landslagspause etter forrige kamp der de seiret over Rotherham, et oppgjør som sørget for deres femte seier av syv mulige. Sean Dyhces mannskap går i hælene på lagene over seg på tabellen og Taylor som har nettet to ganger denne sesongen, føler at pausen de nettopp har hatt ga dem pausen de trengte for å lade batteriene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg tenker at det er en positiv ting, det gir støtteapparatet og staben muligheten til å få inn noen nye ideer. Vi har ikke akkurat spilt fantastisk bra, men vi vinner allikevel kamper og det er et stort pluss for oss.

– Jeg er glad for å være skadefri og klar for laguttak, jeg mener at jeg har gjort det relativt bra denne sesongen når det kreves av meg og kommer til å fortsette med det ved neste mulighet på gressmatten. Laget vinner og mens det pågår så er det vanskeligere å komme seg inn i laget. Det er bare elleve plasser tilgjengelige.

Konkurranse er en bra ting og det er en fin hodepine for manageren å ha fordi det vil bringe ut det beste fra alle. Vi er selvsikre som gruppe og vi løper den ekstra kilometeren for hverandre, det er en herlig gruppe fordi det ikke er noen store egoer innad i gruppen. 

– Alle kjemper for det samme, vi har en herlig gruppementalitet og alle vil være en del av noe spesielt. Lykkes laget så lykkes vi som individer, poengterte Taylor.