Dyche: – Vi er klare

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche forbereder troppene sine til et hektisk program med mange kamper på kort tid, der Derby County er først ute på Turf Moor. The Clarets har hatt en treg start på sesongen og befinner seg i skrivende stund på en 14.plass og kan med et en håndfull seire minke gapet opp til den ettertraktede Play-Off-plassen – som er syv poeng unna. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Men en ting er sikkert, vår tid vil komme!The Clarets har skapt utallige sjanser foran motstanderens mål og burde ved flere anledninger ha dratt hjem med full poengpott, men alt fra tilfeldigheter, kontroversielle dommeravgjørelser og uflaks har gjort det vrient for Lancashire-laget.

På de siste fem kampene har det endt med poengdeling og flere av disse burde ha blitt vunnet.

Historien taler sitt og Burnley har hatt en god trend mot the Rams de siste årene, der the Clarets jager sin tredje dobbel på rad. Men som med alt annet er historie til for å bli skrevet og skulle Sean Dyches mannskap klare og omsider vinne, er målet at det også vil være et springbrett til nye høyder.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det systemet vi prøver å innføre her er noe alle spillere legger merke til, påpekte sjefen. Jeg har uavhengige folk som ser oss spille fordi jeg verdsetter deres tilbakemeldinger rundt hva de ser og man bør ikke ta av for positive tilbakemeldinger, men det er trygt å si at de som kommer for å se oss føler at de får mye igjen. De klør seg i bakhodet, samme som oss, men det gjelder å finne den avgjørende formelen og forsikre oss at vi vinner.

– Vi kan ikke slakke opp på noe og for øyeblikket er vi alle litt forundret over at vi ikke har fler poeng, jeg mener at vi har spilt oss fortjent til fire – om ikke seks fler. Men en ting er sikkert, vår tid vil komme!

Jeg snakket med spillerne (angående julen) og at vi må sørge for at de kommer seg og passer på seg selv, men ikke bekymre deg, for vi er klare. Jeg føler med fansen fordi de har sett hvor bra vi spille og de ser gode prestasjoner fra en gruppe høyt motiverte spillere. Det kommer ikke til å være lett andre juledag og Derby er et bra lag.

– Personlig respekterer jeg Nigel Clough høyt, han er en som under mine unge Forest-dager var utrolig respektabel overfor alle der. Han styrer nå en stor klubb og har måtte kutte og være forsiktig med pengebruken, så jeg har mye til overs for Nigel – ikke bare de 90 minuttene, avsluttet sjefen.