Dyche: – Vi fant en måte å vinne på

Manageren roste spillerne etter en at de dro i land en viktig seier over Brighton og står dermed med syv kamper uten tap. En dobbel Chris Wood og en Ashley Barnes-straffe sørget for tre viktige poeng på Amex Stadium.

Foto: BurnleyFC.com

Syv ubeseirede kamper i Premier League er vanskelig. Det har blitt skrevet mye historie i løpet av min tid og dette er en av dem, noe jeg mener er rimelig og viktig. Det var en veldig blandet første halvdel av sesongen og siden da har vi vært veldig, veldig sterke og har prestert godt.

Foto: BurnleyFC.com

Ian Holloway sa et par år siden at jeg var tykkhudet. Siden da har vi fått et par slag, men motstandsdyktigheten og mentaliteten hos spillerne har holdt stand og jeg er stolt av dem for det. De høster gode av å være samlet igjen og leverer prestasjoner.

Vi har silt på bortebane i fire av de seks siste kampene og tatt åtte poeng, så det er en god tilbakekomst. Men vi vet at det fortsatt er mye jobb som gjenstår. Vi ha jobbet hardt for å komme dit vi er og kommer til å fortsette med det.

De vet hvordan det gikk i de andre kampene, men var fokusert på egen prestasjon og de fortjener honnør for det. Brighton er et vanskelig sted å komme til, de gjorde det bra og Tom måtte spille på tå-hev og hadde mange viktige redninger på kritiske tidspunkt. Vi må finne måter å vinne kamper på og idag fant vi en måte ved å forsvare oss flittig, holde oss til det grunnleggende og være kliniske. Vi forsvarte og kontret og gjorde det veldig bra.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg sa på et tidspunkt at statistikken kom til å jevne seg ut med tiden. Går man 67 kamper uten straffe, så er det en god sjanse for at man får straffe. Hvis straffen skulle ha gått til noen, så er det Ashley Barnes, han fortjente den. Vi vet hva som skjedde forrige uke når han satte den inn.

De skrek etter straffe, men det er slik det går. Vi har ikke hatt avgjørelser som har gått vår vei heller den siste tiden. Vi har hatt tre kamper med poengdeling som involverte poengdeling, hvis vi fikk en tilbake i dag så balanserer det seg ut. Det er det jeg har snakket om og det er lov å håpe at det jevner seg ut i løpet av sesongen, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com