Wood: – Langt fra over

Chris Wood og Ashley Barnes kom begge på scoringslisten mot sin tidligere klubb Brighton. Wood satte inn to mål mot sin tidligere arbeidsgiver og står nå med ni mål denne sesongen i alle turneringer, men spissen er klar på at selv om mål er stas så er det fortsatt langt igjen av sesongen og jobben er langt fra unnagjort.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets er ubeseiret i syv kamper og ønsker å fortsette den trenden. Wood har satt inn fem mål i løpet av denne tiden, men ønsker ikke å gi seg der.

Det var en god prestasjon. Å komme hit er alltid vanskelig, men vi viste at vi kan kjemp og stå imot. De satte oss under mye press til tider og det var en stor seier på dette stadiet av sesongen. Det kommer til å bli en lang avslutning på sesongen, vi trenger å fortsette å kjempe og vi må jobbe hardt. Vi er tilbake til der Burnley burde være og må fortsette med det. Det er takket være mye hard trening og innsats som nå vises på banen og vi må fortsette med det resten av sesongen.

Foto: BurnleyFC.com

Wood har stiftet et godt samarbeid med Ashley Barnes og spissduoen har virkelig funnet hverandre etter nyåret. Wood mener at det hele startet hos deres tidligere arbeidsgiver, Brighton, og at de nå høster fruktene hos Burnley.

Vi kom godt overens når vi var i Brighton sammen og det er det forholdet startet. Vi har bare fortsatt med det og vi har et godt bånd og fyller hverandre godt. Det var også fint at vi begge kom på scoringslisten, avsluttet spissen.