Dyche: – Vi fortjente mer

sean dyche pressekonferanseEtter at Burnley måtte reise tomhendt fra Loftus Road i dag, sitter sjefen igjen med oppfatningen at the Clarets burde ha fått noe igjen etter å ha prestert godt og skapte et utall sjanser som helt klart burde gått i nettet.

Burnley sløste med mange sjanser mot QPR og deres keeper Rob Green skal ha honnør for god håndtering av hanskene i første omgang, men hjemmelaget kom sterkt tilbake i annen omgang og endte med å vinne 2-0 etter mål av Leroy Fer og Charlie Austin. Sjefen, mislikte at hans lag misbrukte sjanse etter sjanse.

– Det var en kamp med sjansesløseri, det forklarer alt, poengterte Dyche. Jeg mener vi presterte godt og var rimelig fornøyd med det, vi skapte sjanser spesielt i første omgang og tidlig i andre omgang hadde Rob Green en av sesongens beste redninger. Vi var på hugget og Boydy traff et verdensklasse-skudd i øverste hjørne, men han (Green) fikk fingertuppene på den. Scott hadde sin sjanse også som traff han i ansiktet, men ære til han som keeper.

– Men disse sjansene er utrolig viktige i Premier League og det er vanskelig å snu en kamp der man slipper inn mål, den første var en uheldig berøring via Ben Mee, det var en herlig takling som jeg merkelig nok følte at enten så tar han den eller så redder Tom (Heaton). Vi er skuffet med det andre og generelt sett var kampen stusslig fordi jeg var fornøyd med prestasjonen.

– Jeg prøver alltid å være ærlig og mener oppriktig at det var en god prestasjon, faktisk så mener jeg den var bedre enn god. Jeg føler det var mer poeng i denne kampen enn i andre prestasjoner, så det er ett slag i ansiktet. Men det er et tap av fem og det er ikke lett i Premier League, avsluttet sjefen.