Ingen lykke i London

QPRBurnley logo stor(QPR 2-0 Burnley): Det ble vartet opp til festfotball i første omgang med et hav av sjanser, men ingen mål. Rangers tok føringen tidlig i annen omgang takket være Leroy Fer og fortsatte presset mot the Clarets som holdt stad fram til det var ett kvarter igjen av kampen. Da dukket Charlie Austin opp og økte til 2-0, gleden fikk en annen pipe minutter senere når Austin ble sendt av banen for sitt andre gule. Burnley prøvde og prøvde, men fikk aldri noen nettkjenning, det ble tap på Loftus Road.

Burnley hadde kun en endring i laget med Ben Mee som erstattet skadde Stephen Ward, mens Bobby Zamora startet på topp med ex-Claret Charlie Austin.

Det startet friskt på Loftus Road med to offensive og angrepslystne lag som begge skapte sjanser hvor QPR hadde et lite overtak, men Scott Arfield sto for omgangens første store sjanse som Green avverget mesterlig. Kort tid før sendte Barnes kula høyt over. Hjemmelaget kom til noen sjanser, men kom aldri så langt som å teste Heatons ferdigheter i det omgangen nærmet seg midtveis.

I det 21 minutt var Ings liggende nede etter en duell med Barton, frisparket til Jones endte med hjørnespark som Trippier leverte fra flagget – heller ikke her ble det mål.I det 27.min var det nok et hjørnespark til gjestene, Trippier la inn nok en gang og skuddet ble klarert, men havnet hos Boyd som fra 20 meter sendte avgårde en salve som fikk Green til å strekke på alle ledd. The Clarets fulgte opp med flere sjanser på rappen før QPR kontret og kunne ha vært i føringen, men Keane reddet Vargas-skuddet på streken etter halvtimen.

Fem minutter senere skapte begge store sjanser og fulgte opp med enda flere, de nyopprykkede sto for alvorlig festfotball på begge fronter og ga tilskuerne meget god valuta for billetten. I det dommeren blåste av omgangen hadde The Clarets stått for ti forsøk, mor QPRs tre.

Annen omgang fortsatte i samme spor med umiddelbart angrep av QPR, selv om the Clarets forsvarte seg godt fikk hjemmelaget hull på byllen i det 50.minutt når Charlie Austin fosset fremover og la kula til Leroy Fer på løp som sendte kula over Ben Mees takling og sendte kula i nettet, 1-0 til QPR.

Burnley fikk nesten utlignet fem minutter senere, men Boyd sendte kula like til side for mål etter en fin levering av Arfield. Lancashire-laget jobbet seg fremover, presset utrettelig og skapte flere store sjanser av Boyd og Ings, etter å ha påført de tilreisende rikelig med grå hår raknet det nok en gang fot the Clarets i det 74.minutt når Vargas leverte kula til en helt umarkert Charlie Austin i feltet som på enkelt vis økte til 2-0 for hjemmelaget.

Målscoreren fikk sitt andre gule for dagen like etter målet og måtte dermed forlate banen etter å ha plassert armen i ansiktet på Trippier. Rødt til Austin i det 76.minutt og Clarets-fansen følte nok de fikk et lite plaster på såret..

Kampen fikk en annen stemning, og the Clarets jaget en fortjent redusering, men hadde ikke flaksen med seg og det må sies at keeper Green hadde en god dag på jobb.Verken friske bein eller fire tilleggsminutter hjalp Burnley som gikk på sin første skrell etter fire kamper med poeng.

Burnley: Heaton; Mee, Shackell (c), Keane, Trippier; Boyd, Jones (Jutkiewicz 86), Marney, Arfield (Wallace 74); Barnes (Sordell 88), Ings
Innbyttere: Gilks, Reid, Kightly, Long
Gule kort: Barnes 47

QPR: Green; Isla, Caulker, Dunne, Suk-Young; Vargas (Mutch 77), Barton, Henry, Fer (Phillips 90); Austin, Zamora (Kranjcar 66)
Innbyttere: McCarthy, Ferdinand, Phillips, Onuoha, Mutch, Hoilett