Dyche: – Vi frykter ingen

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche fortalte etter kampen mot Millwall at den gode lagånden er i ferd med å dra the Clarets opp til Play-Off og troppen begynner å bli så sikker på seg selv at de ikke frykter noen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley dro i land sin tredje strake seier, samt fire seire av de siste fem, etter en solid oppvisning i London og mål av Sam Vokes og Danny Ings. De lilla- og lyseblå har fått en pangstart på året der de har vunnet samtlige ligakamper, noe som stryker selvtilliten og etter å ha strammet inn – grundig – i forsvaret, ble det også deres tredje strake ligakamp de har vunnet uten å slippe inn mål.

Dyche har som spiller og manager hele elleve seire å vise til på de siste tolv besøkene på the Den, kun en gang har det blitt uavgjort.

– Millwall er et vanskelig lag å spille mot, laget gjør det bra, de har en god manager og en god gressmatte, sa Dyche. Vi behersket alt det og det er fint å komme ut av kampen uten baklengs og med et par fine mål. Mentaliteten vi bygger på her er at alle som er på banen i en Burnley-trøye må være klar til å levere og det har de alle akseptert.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi mistet Michael Duff sent på fredag med en mindre hamstring og David Edgar steppet inn og jorde en utmerket jobb, det er lagets mentalitet og jeg har rost dem masse for det. Det er ikke lett å reise over hele landet når man ikke er sikret spilletid, men spillerne har en god lagånd som føles bra for øyeblikket og vi trenger å bygge på det og ta det videre til lørdag. 

– Jeg bekymrer meg ikke dersom vi taper, det jeg frykter er at at vi ikke prøver å vinne og det har jeg gjort klart for guttene. En sjanse eller to kan ende med mål, men jeg ville vært mer bekymret hvis vi ikke jobbet for å skaffe de sjansene.

– Det hender man bommer på sjansene, men idag hadde vi flere som hevet spillet sitt med flere hakk og det er en gledelig dag for alle, spesielt de hardbarka Burnley-supporterne som tok seg bryet å reise hit – det respekteres. – Det var bestrebelser, god form, bra kvalitet og det hele føltes veldig bra

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Man må alltid finne måter å vinne kamper på og idag hadde vi en fantastisk balanse gjennom 90 minutter. Det var bestrebelser, god form, bra kvalitet og det hele føltes veldig bra. Når jeg først ankom, snakket jeg om stoltheten ved å bære trøya, man må gjøre seg fortjent til det og det kommer – man kan se alle de spillerne som gir alt.

– Jeg har tro på at de er bedre enn de selv tror, men vi er et pågående prosjekt og tar ikke av, vi nyter formen vi har og gjør oss fortjente til prestasjonene og må det fortsette lenge, avsluttet sjefen.